Снощи неизвестни лица са подпалили хартии и кашони в подлеза на

...
Снощи неизвестни лица са подпалили хартии и кашони в подлеза на
Коментари Харесай

Вандали подпалиха подлеза на бул. „България” и „Гоце Делчев” в София

Снощи незнайни лица са подпалили хартии и кашони в подлеза на булевардите “Гоце Делчев ” и “България ”. Съоръжението по този начин или другояче не е “цвете ”, само че с този случай ситуацията става нетърпимо. Това оповестява кметът на регион " Триадица "  Димитър Божилов.
" Към региона за поддръжка са зачислени всички подлези в “Триадица ”. Бюджетирането няма да го разясня, само че за съответния подлез главният проблем идва от некачествената изолираност на булеварда и от заведенията за хранене, които запушват канализацията с отпадни води- две от тях затворихме преди година и нещо.
В момента извършваме остойностяване на ремонта на тавана и организираме почистването. Ще изискам от сътрудниците от 04 районно управление (на МВР) към Столична дирекция на вътрешните работи изчерпателно следствие, включително и снемане на видео-записите, за да установим причинителите и те да бъдат подведени под отговорност. За да не остане този случай като следващата вандалщина от незнайни, чийто харч се заплаща от обществените средства ", прибавя Божилов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР